Monday, November 3, 2008

DLA08 - Finale


*-*-*-*-*

Bagaikan si gedik disorongkan kamera, begitulah gelagat adek-badek CIS Jan'05. habes melantak dan kembung perut, anak-anak ayam dengan bimbingan NyamouQ yang baik hati turun berkumpul untuk sesi senyum, sengih dan posing depan kamera.

Jejomz tengok gelagat-gelagat berokz-berokz matyeh bergembira bak mendapat bunga raya~!

Oh, ade banner rupenyer~

Bergambar kenangan di hadapan tong sampah under croft. Kelihatan Medtech menjadi mangsa hilang baka akibat terkaman babun Afrika

Snapshot rancangan "Lambaian Kaabah"~
(Muzik latar iringan sitar dan gambus)

"Eiii~! Bestnye mein kawen-kawen~!"

Persidangan UMNO Daerah Luncai tahun 1968

Lame jugekla kami bergambar kenangan, dekat-dekat setengah jam jugelah keadaan di bawah under croft menjadi hingar-bingar. Namun buat sekelian kalinye, kali ni dapat juge kite amek (at least 90%) full pelajar batch kite ye? Weeeiii~!!!

Pose-pose kaum Hawa dalam gaya sopan-santun dan gaya tak bersopan~!

Pose-pose kaum Adam pula.
Maaf, tiada sebarang gambar sopan berjaya dirakam kan~
Dasssarrr~~~

Ready! Set! Pose!

*-*-*-*-*

Demikian adanya aktiviti bergambar yang berlansung dengan meriah sekali di bahagian under croft, seakan-akan tiada hari esok bagi masing-masing. Pengalaman indah bergedix bersama-sama akan senantiasa terpahat dalam dada penulis dengan kenangan-kenangan indah yang tak mungkin terbeli dengan wang ringgit mahupun pakaian-pakaian terbaru in-trend Paris dan Milan.

Thanx to all ma fwenz for being really fun and sporting. Before this last DLA08 post ends, here are some buah tangan kalo korang nak simpan. Da one up there is from Kong and the below one is from me, the Unfabulously Us picture~!

Namenye Unfabulously Us sebab I put all the gambar candid, haha! Cis untuk mereka-mereka yang tak kantoi depan kamera, cis sungguh kamu~! Haha... Hopefully the faces will bring back memories to us someday~

The Unfabulously Us

With that, salam tahniah~!

-NymQ-

2 comments:

kekasih said...

ko memang saboTAJ orang paling lawa ek?
saje je letak muka aku buruk2 kan
cis!

uhuhuhu

AlexAlabasta said...

LOL~!

Orang lawa muke candid pon lawa...

Ni nak suro orang puji comel ke? Hehe~

Ps- NymQ tak choose gamba2 tu, pemilihan secara beramai-ramai... NymQ pon kene, huhu~