Thursday, September 11, 2008

Angin apekah ituh?! (I was 102kg in these pic!!!)

Tension nyer buat CE~!!! Betol kate Smak, apelah bodonyer Yahoo gie buat bende tuh? Kalo tak, takyah kitorang buat assignment yang maha-azab sebegini rupa~ Nilah orang kate, bad consequences...(Ader markah tak kalo kite libatkan kesusahan kite membuat assignment nih disebabkan Yahoo dalam assignment?)

Seb beik ade teknik 'you do one, I do one, we combine together and goreng sendiri2', kalo tak sure malam ni aktiviti datang bulan akan menerjah ke mindaku yang aman damai sesuci embun pagi~

So, ape aku buat time bosan? Aku usha gamba2 lame (bukan abeskan keje, ye dak? Dasar~) Dan dalam itu aku jumpe satu gambar yang tak seberape lame tapi agak klaka...
Ini gambar time kenduri mak sepupu aku, hehe... Jangan terkejut ye, time ni berat badanku mencecah ratusan gantang~VERY HEAVY!!! Wat tu du, intern kat umah makan free sedap2, daily basis lak tuh~

Klik gambar untuk dibesarkan.


A: Gambar yang diluluskan Kementerian Hal Ehwal Wanita


B: Gambar yang dicetak dalam Majalah Mangga Edisi Oktober 2005 sebagai pin-up poster


Kesimpulan - Gambar takde kene-mengene ngan 'gas racun biologi' ye? Just ayat ditambah AJi-No-Moto. Aku dah prepare untuk disilambam 360 oleh Angah aku... Angah, ampunkan Iwan!!! Hahaha~

11 comments:

::dato K:: said...

anda jgn tertipu..
mangse fitnah adalah pesalah sebenar..

ainsuffian said...

erk..xtau nk pecaye yg mn satu
hohoho~~ ^___^

Anonymous said...

KiRi SkALi 2 AnAk BaNglA MaNe Tu?
DiE Tlg JuaL KaPeT Ke?
NaPe DiE iNtErFrAme TiMe OraNg KawIn AmeK gaMbO?
DiE MaKaN NaSi MiNyaK FrEe SeBab KaPeT x LaKu Ke?

-insan kebingungan kerana kebanjiran pendatang asing di MALAYSIA-

c-put said...

HoPe YaHo X TraCk La AnOnYmOuS AtAs Ni Ek..

nisa' said...

speechless~

Achan Sinclair said...

hahaha...smak mmg xkantui r yg atas tuh ko tulis...hurup besa kecik besa..xde sape bule bace gaya penulisan ko tuh..

yg anonymous tu post kol 5.38.. ko post 5.39.. org xpasan sgt dow..tulisan kecik..hahaha

nymQ kang mak cik tuh saman malu kat ang...padan muka..aku xmo tolong ang..

ebulz zazali said...

waduh semak kantoi aa ko yg anonymous tuh..da time lebih kureng same.. -___-"

::Dato K:: said...

ala actually 106kg tu..
mesin yg ko slalu timbag tu ralat 4kg..
jgn tetipu mainan syaitan..

::keep rollin~ bebeh::

AlexAlabasta said...

Kay - &%^(&%$&!!!

Ain - Percayalah~! Im innocent~!

Smik - Sebangla2 aku pon darah mixed, you know? Huahua~!

Nisa' - Tak perlu speechless, say it! You jeles kan I dah kurus banyak?!

Achan - Aku dah prepare nak kene blasah ngan Angah aku balik nih, hehe~

Ebul - Betoi dok ado, betoi dok ado...nway, hepi intern~

epulupe said...

ak serious xthn tgk muke sape ntah yg mati stim gle bau gas~~

hahahaha..........

[die adelah seorg wanita]....haha

dolce & gabbana said...

kahkahkahkahkah....!! NYAMOUQ...!!!! Im so gonna kill u....!!! Aku tgk gmbr nih, pastuh lom sempat aku menarik nafas yang kedua, perut aku dah cramp tersedu-sedu, cuba tahan gelak yg teramat, takut colleague aku dgr....

kahkahkahkahkahkah...

siap ngalir air mata sume..... haila haila...

lelaki misteri